Tel.:
Foshan Naview New Building Materials Co., Ltd.
Foshan Naview New Building Materials Co., Ltd.

De belangrijke Fabrikanten van de Aluminiumuitdrijving

Thuis

Foshan Naview New Building Materials Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
China Foshan Naview New Building Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Foshan Naview New Building Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Foshan Naview New Building Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2 3

Foshan Naview New Building Materials Co., Ltd.

Is Nieuw die de Bouwmaterialenco. van Foshannaview, Ltd in 2005 wordt gevestigd, een onderneming op grote schaal, die onderzoek & ontwikkeling die integreert, die en van de producten van het aluminiumprofiel op de markt brengen, zich specialiseert in de productie van de architecturale, decoratieve en industriële producten van de aluminiumuitdrijving vervaardigen.

 

Sinds zijn onderneming, is NAVIEW geëngageerd aan zich het ontwikkelen leidend en de duurzame de bouwoplossingen op lange termijn, zetten alle inspanningen in het zijn een geïntegreerde fabrikant van een brede woede van aluminiumbouwmaterialen. Met R&D, het ontwerpen, productie, en QC, hebben wij onze bouwmaterialen wereldwijd geleverd om honderden nieuwe of herbouwde grote bouwprojecten te steunen.

 

Wij houden toezicht op elke stap in het productieproces, niet alleen de assemblage en installatie, hebben wij ook een verfijnd en efficiënt QC systeem opgezet om de kwaliteit van onze bouwmateriaalproducten te verzekeren.

 

Productreeks:

  • Aluminiumdeuren en Vensters
  • Aluminiumbekisting
  • Aluminiumuitdrijvingen
  • Glasverdeling
  • Metaalversiering

 

Ondertussen, heeft het zijn de leider van de Chinese machinaal bewerkende industrie, NAVIEW voorgezeten en aan het opstellen van vele Nationale & de Industrienormen deelgenomen. Het is het opwekken, belonend zaken om binnen te zijn, en wij zijn geëngageerd aan het groeien en het bloeien ten voordele van elk van onze bewaarders.

 

NAVIEW-de fabriek behandelt meer dan 600.000 vierkante die meters, met een het anodiseren verticale lijn, poederdeklaag schilderend worden uitgerust verticale lijn, de dringende machine van 5000T, automatisch verticaal pakhuismateriaal, enz.

 

Een volledig productiesysteem is opgezet: het gieten, het uitdrijven, het anodiseren, de elektroforese, de poederdeklaag, PVDF, de overdrachtdruk van de hitte de het houten korrel, oppoetsen, borstelen, de hitteisolatie (ontdoen van & lijm die bespuiten), deuren & venstersvervaardiging, industriële uitdrijving eindigen machinaal bewerkend, geautomatiseerde logistieksystemen, heeft enz. NAVIEW fundamenteel gerealiseerd de automatisering van het productieproces en de zeer betere efficiency en de kwaliteit met geavanceerd technisch.

 

Met een jaarlijkse productiecapaciteit van 300.000 ton, worden onze producten wijd gebruikt op bouw, machines, elektronika, schepen, vervoer, en andere gebieden. NAVIEW heeft meer dan 100 octrooien, voor meer dan 2.000 reeksen en 50.000 specificaties bereikt. Met zijn uitstekend productkwaliteit en onderzoek & ontwikkelingsvermogen, „NAVIEW-de Aluminium“ producten zijn verkocht goed in China en meer dan 50 landen en gebieden, winnend steun en vertrouwen van binnenlandse en buitenlandse klanten. Onze twee productiebasissen zijn uitgerust met hoogst-gekwalificeerd R&D en testende centra, internationaal geavanceerd het testen materiaal, dat ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, Qualicoat, CQC-energy-saving opeenvolgend producten en andere certificatie overging.

 

NAVIEW integreert constant innovatieve ideeën en inspiratie in nieuw productonderzoek en ontwikkeling, om de belangrijke positie van het bedrijf in het aluminium te handhaven machinaal bewerkend de industrie.

 

Neem „bouwstijl het prima en wereldberoemde merk“ aangezien ons doel, „integriteit, ijver, eenheid, innovatie“ als nieuwe geest, NAVIEW bepaalt om een nieuw patroon van superieure de productenkwaliteit van de aluminiumindustrie, de uitstekende dienst tot stand te brengen en te wijden om globale klanten de professionele diensten aan te bieden.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : NAVIEW

Aantal werknemers : 120~160

Jaarlijkse omzet : 1000000-10000000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

Sinds onderneming, is NAVIEW geëngageerd aan zich het ontwikkelen leidend en de duurzame de bouwoplossingen op lange termijn, zetten alle inspanningen in het zijn een geïntegreerde fabrikant van een brede waaier van aluminiumbouwmaterialen. Met R&D, het ontwerpen, productie en QC, hebben wij onze bouwmaterialen wereldwijd geleverd om honderden nieuwe grote bouwprojecten te steunen.

 

de leverancier van de aluminiumuitdrijving

bedrijfsdiensten

Wij houden toezicht op elke stap in het productieproces, niet alleen de assemblage en installatie, hebben wij ook een verfijnd en efficiënt QC systeem opgezet om de kwaliteit van onze bouwmateriaalproducten te verzekeren. Ondertussen, heeft het zijn de leider van de Chinese machinaal bewerkende industrie, NAVIEW voorgezeten en aan het opstellen van vele Nationale & de Industrienormen deelgenomen.

 

 

de fabrikant van de aluminiumuitdrijving

Bedrijfteam

Met jaarlijkse productiecapaciteit van 300.000 ton, worden onze producten wijd gebruikt op bouw, machines, elektronika, schepen, vervoer en andere gebieden. NAVIEW heeft meer dan 100 octrooien, voor meer dan 2.000 reeksen en 50.000 specificaties bereikt. Met zijn uitstekend productkwaliteit en onderzoek & ontwikkelingsvermogen, „NAVIEW-de Aluminium“ producten zijn verkocht goed in China en meer dan 50 landen en gebieden, winnend steun en vertrouwen van binnenlandse en buitenlandse klanten. Onze twee productiebasissen zijn uitgerust met hoogst-gekwalificeerd R&D en testend centrum, internationaal geavanceerd het testen materiaal, dat ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, Qualicoat, CQC-energy-saving opeenvolgend producten en andere certificatie overging.

 

vensters en deurenfabrikant

Foshan Naview New Building Materials Co., Ltd.
Centrum van Expo van het Meiju het Internationale Bouwmateriaal, Lvjingxi-Road, Foshan, Guangdong, China.
Tel.:86-757-13724959460
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit t de uitdrijvingen van het groefaluminium Leverancier. © 2021 naviewaluextrusions.com. All Rights Reserved.